ΤΣΣΚΑ Μόσχας BC

Η ιστορία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας BC

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ΤΣΣΚΑ ιδρύθηκε το 1924 στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Τα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο και μπλε και το παρατσούκλι της ομάδας είναι "ο Κόκκινος Στρατός", λόγω των παλαιότερων δεσμών της ΤΣΣΚΑ με τον σοβιετικό στρατό. Σήμερα αγωνίζεται στην VTB United League και στην Ευρωλίγκα και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες τόσο στο Σοβιετικό/Ρωσικό μπάσκετ όσο και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επιπλέον, θεωρείται μία από τις πιο πλούσιες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης καθώς ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής χημικών. Την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης είχε σχεδόν μονοπωλήσει το εγχώριο μπάσκετ κερδίζοντας 24 από τα 45 πρωταθλήματα.

 

 

Τα επιτεύγματά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας BC

Η ΤΣΣΚΑ BC έχει κερδίσει έξι φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης - Ευρωλίγκα, 45 φορές το πρωτάθλημα (24 φορές το πρωτάθλημα Σοβιετικής Ένωσης, 20 το πρωτάθλημα Ρωσίας και 1 φορά το νεοσυσταθέν πρωτάθλημα Ανατολικής και Βόρειας Ευρώπης. Επιπλέον, η ΤΣΣΚΑ BC έχει κατακτήσει 3 φορές το Κύπελλο Σοβιετικής Ένωσης και 4 φορές το Κύπελλο Ρωσίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας BC έχει πετύχει σημαντικά ρεκόρ. Είναι η μόνη ομάδα η οποία έχει συμμετάσχει σε οκτώ συνεχόμενα Final Four της Ευρωλίγκα και η πρώτη ομάδα η οποία τελείωσε την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα αήττητη τη σεζόν 2004-2005.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του ΤΣΣΚΑ BC

Οι αγώνες της ΤΣΣΚΑ BC για την Ευρωλίγκα μεταδίδονται ζωντανά είτε από τα κανάλια της Nova είτε από τη ΕΡΤ που μοιράζονται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων. Οι αγώνες της VTB United League προς το παρόν δεν μεταδίδονται live από κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.

Αγώνες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας BC σε Live stream

Στο ΕΡΤ1 WebTV μπορείτε να δείτε σε live streaming τον αγώνα της Ευρωλίγκα για τον οποίο η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα (παράλληλα με την τηλεοπτική μετάδοση), ενώ και η Nova μεταδίδει έναν από τους υπόλοιπους αγώνες σε live streaming. Οι υπόλοιποι αγώνες της Euroleague μεταδίδονται σε live streaming και από τον Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet. Οι bookmakers Bet365, Sportingbet και Vistabet μεταδίδουν σε live streaming τους σημαντικότερους αγώνες της United league κάθε εβδομάδα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τις live μεταδόσεις αγώνων της ΤΣΣΚΑ BC.

 

 

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.