Χόφενχαϊμ

Η Ιστορία της Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ, με την μορφή που έχει σήμερα ιδρύθηκε το 1945 από τη συνένωση δύο παλαιότερων γερμανικών ομάδων της πόλης Χόφενχαϊμ, εκ των οποίων το ένα έχει έτος ίδρυσης το 1899, που έχει διατηρηθεί και στην σημερινή ομάδα. Μέχρι το 2000 η ομάδα αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος αλλά μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα και άλλαξε σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό με αποτέλεσμα τη σεζόν 2008-09 η Χόφενχαϊμ να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Bundesliga. Τα χρώματα της Χόφενχαϊμ είναι μπλε με άσπρο, ενώ στη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας κυριαρχεί το χρυσαφί. Τα τελευταία χρόνια η Χόφενχαϊμ έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο ανέβηκε στη Bundesliga - με την υποστήριξη του Ντίτμαρ Χοπ.

 

Τα Επιτεύγματα της Χόφενχάιμ

Η υψηλότερη θέση που έχει κερδίσει η Χόφενχαϊμ στην Bundesliga είναι η 7η στην πρώτη της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος (2008-09). Στην Bundesliga 2 η Χόφενχαϊμ αγωνίστηκε μόνο μία σεζόν, κατά την οποία κατέκτησε τη 2η θέση.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Χόφενχαϊμ

Οι σημαντικότεροι αγώνες κάθε αγωνιστικής της Bundesliga και του Κυπέλλου Γερμανίας μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια της OTETV, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί live και το ματς της Χόφενχαϊμ.

Live streaming των αγώνων της Χόφενχαϊμ

Οι εθνικοί αγώνες της Χόφενχαϊμ, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Bundesliga μεταδίδονται σε live streaming από το Stoiximan, τη Bet365, τη Sportingbet και τη Vistabet.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τηλεοπτικών και Live streaming μεταδόσεων των αγώνων της Χόφενχαϊμ.

Περισσότερα...
ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LIVE STREAMS ΚΑΝΑΛΙΑ
Δεν υπάρχουν αγώνες στη συγκεκριμένη ημερομηνία.